• Utama
  • Media Center
  • Status Downtime Laman Web PDT Muallim

Status Downtime Laman Web PDT Muallim

Status Downtime 2020

Penyelenggaraan Portal

Dimaklumkan bahawa, Penyelenggaraan sistem elektrik di Bangunan Perak Darul Ridzuan akan dilaksanakan oleh pihak Jabatan Kerja Raya Elektrik pada ketetapan berikut:

Tarikh : 11 September 2020 (Jumaat)
Masa   : 8:00 malam sehingga selesai.
Tempat : Bangunan Perak Darul Ridzuan Fasa 1 dan Fasa 2

Justeru itu, capaian ke laman web dan sistem di bawah perak.gov.my serta agensi berkaitan akan terganggu bermula jam 5.30 petang (Jumaat) bagi menjalankan proses backup dan penutupan server dan memberi laluan kepada kerja-kerja penyelenggaraan tersebut. 

 
 

Status Downtime 2021  Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera. Dato’/YBhg. Dato’/Tuan/Puan, Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.
  1. Dimaklumkan bahawa, pihak Telekom Malaysia Berhad (TM) akan menjalankan aktiviti penyelenggaraan rangkaian Metro e seperti ketetapan berikut :

           Tarikh : 13.1.2021 (Rabu)

           Masa   : 12.00 Tengah Malam hingga 6.00 Pagi

  1.  Justeru itu, semua capaian  ke laman web dan sistem di bawah perak.gov.my serta agensi berkaitan akan terganggu sepanjang tempoh waktu tersebut. Pentadbiran ini memohon maaf di atas sebarang kesulitan yang dialami sepanjang tempoh yang dinyatakan.

Sekian, harap maklum.

 

Print   Email

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.